Updated SystemEvents tables ok, still can't login

Support, Questions and Discussions on MonitorWare Console

Moderator: alorbach

Google Ads


Updated SystemEvents tables ok, still can't login

Postby tosh » Fri Mar 14, 2003 5:10 pm

Hi

Thanks for the info on updating the database - I've done this sucessfully, and am trying to run the Console.

I have tried a UserDSN and SystemDSN with SQL Authentication - all tests are ok. Started the Console, edited Database Connection, specified the DSN, username and password, returned to login screen, left the login as admin, **** and press OK

"Error, could ont connect to the database..."

Do I need NT Integrated Authentication, or is there something else wrong?
tosh
Frequent Poster
 
Posts: 83
Joined: Fri Feb 28, 2003 3:14 pm
Location: London, UK

Postby alorbach » Fri Mar 14, 2003 5:14 pm

Hi,

it should work without Integrated security (It did during my tests). And if you have configured a username and password for the DSN in the MWConsole, it should work. Are there any other error details?

And also try it with integrated security if possible ;) please.
alorbach
Site Admin
 
Posts: 1627
Joined: Thu Feb 13, 2003 11:55 am

Postby tosh » Fri Apr 11, 2003 1:02 pm

just a followup to an old message...

Didn't get this working with SQL Authentication - doesn't want to know.

NT Integrated is fine though, so I'm using that for the time being...
tosh
Frequent Poster
 
Posts: 83
Joined: Fri Feb 28, 2003 3:14 pm
Location: London, UK

Google Ads



Return to MonitorWare Console

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron