Erro

Support, Questions and Discussions on SimpleMail

Moderator: alorbach

Google Ads


Erro

Postby wbayne » Wed Mar 30, 2005 1:33 am

Simplemail has been working fine but today it all of the sudden stopped working. I have the paid version of the program and it is properly registered.

I'm getting this error:


Microsoft VBScript runtime error '800a01fb'

An exception occurred: 'Mailer.Send'

/ForgotPasswordFunctions.asp, line 34


Here is the code:

Set Mailer = Server.CreateObject("ADISCON.SimpleMail.1")
Mailer.MailServer = "130.xx.xx.xxx"
Mailer.Sender = "sales@xxx.com"
Mailer.Recipient = LstrEmail
Mailer.Subject = Subject
Mailer.MessageHTMLText = Body
Call Mailer.Send
Set Mailer = Nothing

(the items x'd out are for security reasons)

I WAS getting the "could not create object" error for a while but after re-registering many times that error went away.

If anyone can help it would be appreciated.

Thanks
wbayne
New
 
Posts: 4
Joined: Wed Mar 30, 2005 1:29 am

Postby alorbach » Wed Mar 30, 2005 10:37 am

Hi,

your vb code looks fine and as it was working till yet there must be another problem. Can you verify which version of SimpleMail you are using?

regards,
Andre Lorbach
alorbach
Site Admin
 
Posts: 1627
Joined: Thu Feb 13, 2003 11:55 am

version

Postby wbayne » Wed Mar 30, 2005 6:09 pm

the version is 3.1.0.123

what's interesting is the simplemail client is working. But any pages using the object are not working.
wbayne
New
 
Posts: 4
Joined: Wed Mar 30, 2005 1:29 am

Postby alorbach » Thu Mar 31, 2005 11:04 am

Hi,

this is strange, you mean in the SimpleMail Client it is working with exactly the same settings and values? Anyway 3.1.123 has been updated since a while. I would recommend that you try to update to the SP4 Version of Simplemail (Build 3.1.125) which can be downloaded here:
http://www.simplemail.adiscon.com/en/Download/

best regards,
Andre Lorbach
alorbach
Site Admin
 
Posts: 1627
Joined: Thu Feb 13, 2003 11:55 am

Postby wbayne » Thu Mar 31, 2005 3:32 pm

I did as you suggested and still the same problem. I installed the new version then stopped and restarted IIS. Any other suggestions.

Still getting this error:


Microsoft VBScript runtime error '800a01fb'

An exception occurred: 'Mailer.Send'

/ForgotPasswordFunctions.asp, line 34

Thanks
wbayne
New
 
Posts: 4
Joined: Wed Mar 30, 2005 1:29 am

Postby alorbach » Mon Apr 04, 2005 5:11 pm

I am sorry for the delayed response.
This is very strange and I have no explanation at the moment.

At this time I would to ask you to contact support AT adiscon DOT com by email. They can send you an instrumented SimpleMail Version which outputs additional debug Information. Without these Informations it is impossible to find the reason of the problem.

Btw do you have WIndows 2003 Service Pack 1 installed?

best regards,
Andre Lorbach
alorbach
Site Admin
 
Posts: 1627
Joined: Thu Feb 13, 2003 11:55 am

Google Ads



Return to SimpleMail

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron